Een ongeluk zit in een klein hoekje

Ik heb altijd een schitterend gebit gehad waar niks mis mee was dus had ik er nooit een tandarts nodig. Jammer genoeg ben ik enkele maanden geleden echter hard gevallen thuis in de keuken. Mijn gezicht viel op de tafel en het resultaat kan je al raden: een gebroken gebit en heel wat tanden met een hoek af.

Toen ik op zoek moest naar een tandarts die me kon helpen wou ik dan ook enkel en alleen maar het beste. Na wat googelen kwam ik op de website van het Kleinsman Dental Center (Kleinsman.de) uit en maakte een afspraak met Richard Kleinsman. Ondanks dat ik verre van een bekende vrouw ben ontving de man me persoonlijk voor een intake gesprek en luisterde hij echt naar wat ik te zeggen had. Nog die dag zelf werden afdrukken en beeldmateriaal genomen en was er een volledig plan voor mijn gebit opgesteld.

Een plan dat ik ook al persoonlijk kon zien met dank aan de spitstechnologie die in het centrum aanwezig was. Ik had implantaten, facings en heel wat uren op de stoel nodig maar mijn gebit is weer terug als nieuw. En eerlijk waar: nog nooit ben ik zo’n professionele service tegengekomen als bij Richard Kleinsman. Ik hoop hem nooit meer nodig te hebben maar als het toch is weet ik dat ik in goede handen ben.