Ik kan weer lachen dankzij Richard Kleinsman!

Er zijn veel oordelen over roken. Je huid wordt er oud van, je krijgt er gele nagels van en je tanden hebben het natuurlijk ook flink te verduren. Ik heb zelf bijna twintig jaar gerookt maar besloot een paar maanden geleden toch te stoppen. Het is slecht voor je gezondheid en ik voelde mij gewoon steeds lamlendiger worden. Het vergde wat doorzettingsvermogen maar ik ben nu toch bijna een half jaar gestopt.

Ik begon steeds meer te merken hoe erg mijn lichaam het te verduren had gehad tijdens het roken. Mijn tanden vooral. Niet alleen waren ze enorm geel, ook had ik tandvlees dat enorm ontstoken was en hier en daar wat gaatjes. Ik schaamde mij enorm. Nu ik een gezonde levensstijl probeerde te volgen, wilde ik er ook gezond uitzien.

Daarom besloot ik al snel dat ik er wat aan wilde laten doen. Via een vriendin van mij kwam ik op het Kleinsman Dental Center, een professionele tandartspraktijk met zelfs een eigen site: kleinsman.de. Ik besloot op de site te kijken en was meteen erg enthousiast. Ik maakte dan ook meteen een afspraak.

Al snel kon ik terecht voor een intake gesprek bij Kleinsman Dental Center. Het personeel was enorm vriendelijk, checkte mijn gebit en legde alle mogelijkheden aan mij uit. Uiteindelijk besloot ik voor een soort bleking, die wel mijn tanden zou behouden maar ze iets steviger zouden maken. Dit scheen een nieuwe techniek te zijn die niet veel praktijken gebruiken.

Ik ben nu enorm tevreden met het resultaat. Ik durf eindelijk weer vrijuit te lachen. Ik heb het gevoel dat ik weer echt leef.