Review Kleinsman Dental Center

Ik ga gewoon met de deur in huis vallen: ik heb een hekel aan de tandarts. Het maakt me ontzettend bang om daar hulpeloos in een stoel te zitten terwijl één of andere malloot met boren en dergelijke in mijn mond bezig is. Een hekel heb ik eraan. Jammer genoeg kan een tandarts ook niet altijd vermeden worden. Ik ben een zware roker die al eens een bakje koffie drinkt en je kunt het al raden: mijn tanden zagen er echt niet uit. Toen mijn twee voorste tanden nog eens begonnen af te brokkelen ook besloot ik dat het genoeg was geweest: toch maar naar de tandarts.

Maar dan wel meteen een goeie natuurlijk en zo kwam ik via wat vrienden terecht bij Kleinsman.de en het Kleinsman Dental Center. Een beetje vervelend wel dat het een hele rit was maar goed: je moet er iets voor over hebben. Toen ik aankwam viel mijn mond gelijk open: wat een modern centrum. Ook binnen ging mijn verwondering verder: alles heerlijk strak ingericht en supervriendelijke personeel.

Tijdens het intake gesprek zelf had ik een goed gesprek met de behandelende tandarts en de man kon me echt gerust stellen. Dat ik het uiteindelijke resultaat al met mijn eigen ogen kon zien hielp ook wel: wat een verbetering! Ik ga eerlijk zijn: toen het tijd was voor de behandeling had ik het best benauwd maar de professionaliteit van de tandartsen in het Kleinsman Dental Center bracht redding. Eerlijk gezegd voelde ik me de hele operatie lang best veilig en dat ik dat kan zeggen: dat is indrukwekkend.