Richard Kleinsman, mijn ervaring

Jammer genoeg werd ik als klein kind geconfronteerd met heel wat problemen met mijn gebit. Door een erfelijke aandoening die verschillende generaties had overgeslagen zaten er bij diverse tanden nooit volwassen exemplaren klaar. Het resultaat van die portie ongelofelijk geluk? Een gebit dat leek op gatenkaas vanaf mijn melktanden het begaven. Jarenlang heb ik diep ongelukkig rondgelopen daarmee, jarenlang ben ik bij verschillende tandartsen klant geweest.

Uiteindelijk besloot ik dat die trage, halfslachtige aanpak echt niets voor mij was en ging op zoek naar een arts die me echt kon helpen. Een tandarts die begreep wat ik doormaakte en kwalitatief werk leverde. Na een tip van een goede vriend kwam ik zo terecht bij Richard Kleinsman. Een keuze die ik me nog nooit heb beklaagd. Toen ik op intake gesprek met de man was merkte ik meteen dat ik hier te maken had met een vakman. Hij legde me heel duidelijk het actieplan uit, gaf meteen de kostprijs en liet me het mogelijke eindresultaat zien. Alles werd perfect met mij doorgesproken op een vriendelijke en professionele toon.

Door de goede uitleg was ik op de dag van de daadwerkelijke behandeling een stuk minder zenuwachtig dan gedacht. Natuurlijk is het nog altijd niet leuk om bij een tandarts in de stoel te liggen maar ik had vertrouwen in Richard Kleinsman. Een vertrouwen dat hij gelukkig tijdens het plaatsen van de implantaten niet heeft beschadigd. Het eindresultaat? Exact wat er beloofd werd zonder complicaties. Ik kan dus ook enkel maar Kleinsman.de aanraden: ik ben er zeer tevreden over.