Tanden laten bleken door Richard Kleinsman

Sommige mensen hebben de genetische loterij gewonnen en hebben nu eenmaal van nature wittere tanden dan andere mensen. Nu zijn er heel wat redenen waarom tanden ook doorheen de jaren geler worden. Zo worden tanden met het ouder worden sowieso geler maar mag je ook de aanslag van jaren koffie, sigaretten, rode wijn en nog meer niet onderschatten. Het eindresultaat daarvan? Een geel gebit dat echt geen aantrekkelijke glimlach meer kan vormen. De oplossing daarvoor? Tanden bleken.

Bij een vakman

Het is een mogelijkheid om zelf thuis jouw tanden te bleken. Of dat de beste oplossing is valt echter nog maar te bekijken. Je werkt immers met chemische producten die bij verkeerd gebruik zeer schadelijk voor jouw gebit kunnen zijn. Gezien het feit dat je met dat gebit best nog wel wat jaren moet doen niet echt een ideale situatie. Een betere optie? Richting de tandarts trekken die jouw tanden naar een natuurlijk wit stuwt zonder die tanden, het tandglazuur of jouw tandvlees te beschadigen.

De genetische factor

Ben je op zoek naar tandartsen met jarenlange ervaring in het witten van tanden? Dan moet je niet verder zoeken dan Kleinsman.de. Daar wordt gewerkt met de nieuwste technologie om een maximaal en natuurlijk resultaat te bereiken. Daarbij is het wel van belang te beseffen dat zelfs na het bleken het succes daarvan ten dele af zal hangen van de originele, genetische aard van jouw tanden. Geen erg overigens: te wit ziet er toch ook maar clownesk uit?